You are here: Home » Accessoires » Logitech toetsenbord voor iPad 2 en 3

Logitech toetsenbord voor iPad 2 en 3

geschreven door Constance

Speciaal voor de iPad 2 en 3 heeft Logitech een nieuwe toetsenbordaccessoire; de Ultrathin Keyboard Cover. Deze alles-in-een oplossing heeft twee standen waardoor zowel het bekijken van video’s als het typen van e-mails comfortabel is en ook wordt er tegelijkertijd een ultradunne beschermlaag gegeven voor het scherm van de iPad.

De Logitech Ultrathin Keyboard Cover heeft een aluminium cover en een ingebouwd draadloos toetsenbord dat via bluetooth eenvoudig te verbinden is met de iPad. En net als bij een smart cover, hecht de Logitech Ultrathin Keyboard Cover met een magnetische clip aan de iPad. Daarnaast beschikt de cover over een directe aan-uitfunctie, die de iPad automatisch inschakelt wanneer de iPad-cover wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten. (Je kunt, als het toetsenbord 2 uur per dag gebruikt, 6 maanden aan de slag met de batterij.)

Gerelateerde artikelen

4 reacties

cookies verwijderen – Toetsenbordcover beschermt iPad – Telegraaf.nl | nieuws cookies verwijderen 19 april 2012 - 10:05

[…] cover met draadloos toetsenbord en standaard van LogitechHardware.InfoNU.nl -Gadgetzone -Ladygadgets.blogo.nl (Blog)alle 8 […]

Reageer
cookies verwijderen – Toetsenbordcover beschermt iPad – Telegraaf.nl | nieuws cookies verwijderen 19 april 2012 - 10:05

[…] cover met draadloos toetsenbord en standaard van LogitechHardware.InfoNU.nl -Gadgetzone -Ladygadgets.blogo.nl (Blog)alle 8 […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com