You are here: Home » Advertorial » Attention please, I present to you… Kiabi!

Attention please, I present to you… Kiabi!

geschreven door testman

De zomer zit er weer aan te komen en dat betekent natuurlijk dat er weer voor nieuwe outfits geshopt kan worden! De dikke truien mogen op de hoogste plank in de kast gelegd worden en het wordt weer tijd voor allemaal leuke jurkjes, shirtjes en rokjes. Om die nieuwe outfits bij elkaar te zoeken hebben we in Nederland sinds kort een nieuwe online mode winkel waar we naar hartenlust kunnen shoppen tegen aantrekkelijke prijzen!

Kiabi is zeker geen newbie want het mode merk is 34 jaar geleden opgericht in Frankrijk en al vanaf 2000 aanwezig op het internet. Naast gekozen te zijn tot favoriete online winkel voor Mode (in Spanje en Frankrijk) laat Kiabi ook zien dat hippe mode niet altijd duur hoeft te zijn, je kan er kleding vinden vanaf vijf euro!

Gratis kleding!!
Om zichzelf aan het Nederlandse en Belgische publiek voor te stellen trekt Kiabi komende week (met twee heuse Franse bussen) langs verschillende steden om gratis kleding weg te geven!

Naast deze give aways zal Kiabi die dagen haar stempel drukken op de steden door standbeelden aan te kleden met producten uit de Kiabi shop en zal er een Kiabi model op een runaway runway door de stad rondlopen. Rond deze activiteiten zullen verschillende promoters aanwezig zijn die jou kunnen vertellen waar je de gratis kleding kan vinden!

Met deze ludieke actie hoopt Kiabi dat iedereen kennis kan maken met de leuke producten en voor een extra steuntje in de rug geven ze ook 50% korting op een eerste aankoop via de site van Kiabi

Enige wat je daarvoor hoeft te doen is ze liken op facebook, mocht je willen weten waar de gratis kleding uitgedeeld wordt….. check dan nu de actie van Kiabi online 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com