You are here: Home » Wonen » (Web)winkel in de picture: Alles in Wonderland

(Web)winkel in de picture: Alles in Wonderland

geschreven door Constance

Eén van de leukste winkels die je kunt tegenkomen is Alles in Wonderland. Zelf heb ik hier voor mijn eigen huis een hoop leuke producten gevonden.

Alles in Wonderland heeft een zeer uitgebreid retro assortiment van woonartikelen. Hiermee kun je je huisinrichting gemakkelijk aanpassen aan de nu populaire ‘jaren 60 & 70 stijl’. In het assortiment van deze originele winkel kun je bijvoorbeeld Popart woonaccessoires en retro verlichting (van bekende merken als Leitmotiv  en ETH) vinden.

Het handige van Alles in Wonderland is dat ze naast webwinkel ook een echte winkel hebben (adres: Bergselaan 295a – 3038 CG Rotterdam). Zo kun je zelf eerst goed bekijken wat je bestelt. Ideaal voor vooral de iets duurdere producten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com