You are here: Home » Accessoires » Mooi foto’s ophangen

Heel trendy is het om op je muur veel kleine, mooie, leuke, lieve, aardige, arty dingetjes op te hangen, zo’n collage maakt je kamer heel gezellig én je vertelt eigenlijk heel veel van jezelf met al die plaatjes. Maar…. veel lijstjes aan je muur past uitstekend bij een interieur dat een beetje rommelig is of gezellig, net zoals je het wilt noemen.

Als je juist een heel strak interieur hebt wil je waarschijnlijk niet dat gefrutsel met lijstjes en knipsels aan de muur. Mocht je het toch mooi vinden om een collage van foto’s strak op te hangen dan kan dat met xposer. Door de xposer krijg je een heel ander effect, je spant er namelijk heel gemakkelijk foto’s mee op. Zodat ze superstrak aan je muur hangen. Je kunt de xposer gebruiken voor grote foto’s die je heel simpel aan je muur bevestigd maar een aantal kleine foto’s bij elkaar geeft ook een mooi effect. Ik weet niet of je het kunt toe passen met, knipsels, schilderijtjes of iets dergelijks, ik denk het niet, misschien moet je daar eerst een foto van maken en hem dan af laten drukken.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com