You are here: Home » Fashion » Hippe sjaals van Pom Amsterdam

Hippe sjaals van Pom Amsterdam

geschreven door Constance
Kartell 2014

Tijdens de Modefabriek, een paar weken geleden, heb ik een tijdje staan praten met èèn van de zusjes (Violet) Lotgering en zij is, samen met haar zus Liesbeth, verantwoordelijk voor de sjaals van POM Amsterdam. (POM staat voor Piece of Mine.)

POM Amsterdam bestaat uit een lijn met hippe, originele shawls en deze sjaals typeren zich door kleurrijke, kwalitatieve stoffen, verassende dessins, bijzondere biezen en een continue wisselende collectie.  Alle POM shawls hebben een asymmetrische driehoeksvorm waardoor ze gemakkelijk en op eindeloos veel manieren te dragen zijn. En speciaal voor de aankomende zomer zijn er nu POM’s van zijde!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com