You are here: Home » Gadget nieuws » Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance

geschreven door Constance

Samsung lanceert, over een aantal maanden, de Galaxy S Advance en dit natuurlijk wederom een Android smartphone.

De Samsung Galaxy S Advance heeft een unieke feature, want als je je mobieltje verliest dan hoef je je geen zorgen te maken over de data, want via Find My Mobile kun je de data versleutelen of op afstand verwijderen. Bovendien kun je de smartphone via het web opsporen, waarmee je de kans vergroot, dat je je smartphone weer terugkrijgt. De Samsung Galaxy Advance S is niet alleen stylish, maar ligt ook prettig in de hand.  Het 4.0 inch Super AMOLED scherm geeft perfecte beeldkwaliteit en kan je foto’s en video’s maken met de 5 megapixel camera. Met Samsung Hubs en de ChatOn service ben je altijd in touch met je netwerk. Via ChatOn breng je al jouw contacten samen, waarbij gebruik gemaakt wordt van telefoonnummers in plaats van gebruikersnamen en wachtwoorden. Zo kun je heel eenvoudig berichten versturen, met meerdere mensen tegelijkertijd gesprekken voeren en content delen, zoals foto’s, video’s, contacten en afspraken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com