You are here: Home » Columns » Behangtips en leuk behang van Behangrijk!

Behangtips en leuk behang van Behangrijk!

geschreven door Constance

Gespot op de website van Behangrijk! Ontwerp een unieke fotowand!

In de collectie Mix and Match vormen hippe dessins het uitgangspunt voor je eigen unieke behangwand, thuis of op kantoor. Door beelden, foto’s, teksten, logo’s of andere illustraties toe te laten voegen door het team van behangrijk, ontstaat een uniek behang met de sfeer die perfect past bij je interieur. Een team van grafisch ontwerpers zorgt voor de finishing touch, zodat je wand een ware eyecatcher wordt in je interieur.

De hout’look’

Daarnaast hebben ze ook een Houtwand-design ontwikkeld. Verschillende soorten hout, met daarin allerlei letters en grafische elementen toegevoegd. Een pittig behang dat past in huis of op de zaak. Stoer voor in een hal, bij de eettafel of rondom de open haard.

Het nieuwe design Fantasie

Het behang neemt je mee naar de sfeer van ‘Monty Python’. Het is een vrolijke knipoog naar een wondere wereld waarin alles op zijn kop staat en waarbij alles net anders is dan je verwacht. Een olifant met schoenen aan, een zeppelin waar je je eigen tekst op kwijt kunt, dieren die vliegen door de lucht, pinguïns met koeienhoofden, etc, etc. Je maakt het helemaal uniek door foto’s van je eigen kind eraan toe te voegen!

Lachen toch….

Joyce van Luik, stylist voor de InterieurTipgever regio Brabant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com