You are here: Home » Home gadgets » Wijnalmanak 2012 als iPhone app

Wijnalmanak 2012 als iPhone app

geschreven door Constance
Je kunt vanaf heden de Wijnshaker  downloaden in de App Store van iTunes. Deze nieuwe iPhone app, de Wijnshaker 2012, is gebaseerd op de succesvolle Wijnalmanak. Helaas is er nog geen Android versie beschikbaar!
De Wijnshaker is een praktische app waarmee je advies krijgt bij het kiezen van wijn in supermarkt of wijnwinkel. Door het schudden van je iPhone geeft de Wijnshaker direct advies over de wijnen die te koop zijn in de winkel waar je je op dat moment bevindt en kan je over meer dan 1.000 Wijnalmanak-wijnen informatie krijgen.
Meer informatie, nieuws, tips, weetjes en acties over de Wijnalmanak en de Wijnshaker zijn te vinden op de Facebook-pagina van de Wijnalmanak. Facebook fans ontvangen met de Facebook-app iedere week gratis de proefnotitie over een wijn die als tip wordt meegegeven voor het weekend. De Wijnalmanak is ook te vinden op Twitter.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com