You are here: Home » Fashion » Basic fashion van By Lili

Basic fashion van By Lili

geschreven door Constance

Wil jij mooie, sexy maar toch draagbare kleding, dan is By Lili echt iets voor jou. En By Lili is het hele jaar te dragen, waardoor je er ’s zomers en ’s winters goed uitziet.

Je draagt By Lili in de winter op een skinny jeans en in de zomer met blote benen. Door slimme styling kunnen alle items zowel stoer en hip als elegant en klassiek gedragen worden.  By Lili heeft een uniek concept, want niet alleen is alles twaalf maanden per jaar draagbaar, je weet zeker dat het kledingstuk zich perfect naar het lichaam vormt. Bij alle blouses, jurkjes en tops die gemaakt zijn van zijde, zijn de mouwen en de onderkant ongestikt. Dit heeft een speciale reden; nadat de kleding een keer gewassen is, worden de mouwen en de onderkant glad en valt het soepel om het lichaam. Alles worddt gemaakt van mooie en natuurlijk materialen zoals zijde, suède en wol en alles wordt met de hand gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com