You are here: Home » Shoppen » AXE komt met een damesgeur!

AXE komt met een damesgeur!

geschreven door Constance

Het herengeurmerk AXE heeft een nieuw product gelanceerd en dat is een damesgeur!
Vanaf aankomend voorjaar ligt AXE Anarchy for Her in de winkels en de mannengeur (AXE Anarchy for Him) kan je nu al kopen, als deodorant bodyspray en als antiperspirant.

Net als de mannelijke variant, beschermt AXE Anarchy For Her deodorant bodyspray tegen transpiratie en geeft je gelijk een verleidelijke lichaamsgeur. Het is een geur met een mengeling van bramen- en perenextract, gemengd met bloesems, vanille en musk. De mannelijke variant heeft fruitige geurtinten en het aroma van kruidenextract en gerijpt hout.

Nu heb ik een flacon van AXE Anarchy for Her thuis gestuurd gekregen en ik moet zeggen, hij (of zij) is lekker. Het heeft niet een ‘echte’ deodorantgeur en ruikt meer naar een eau de toilette. Tevens heb ik ook getest in hoeverre AXE Anarchy for Her je oksels droog en fris houdt (tijdens een heftige spinningles) en na afloop rook ik nog okselfris en fruitig!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com