You are here: Home » Columns » Spot de stylist winnaar blij met interieuradvies.

Spot de stylist winnaar blij met interieuradvies.

geschreven door Constance

“Dit is vast ook iets voor mijn kinderen…!”

Na een rit door de ijzige kou, kom ik bij Ria Vonken in Beek aan. Ze was aangenaam verast toen ik vorige week met de mededeling kwam dat ze de briefkaarten actie “Spot de Styliste” heeft gewonnen. “Ik was alweer vergeten dat ik hieraan had meegedaan”, maar bij aankomst herkende ze me gelijk van die dag in Trendhopper – Heerlen.

We maken even een praatje over de ijzige kou van vandaag en gaan dan gelijk aan de slag. “Een tijdje geleden hebben we gedeeltelijk nieuwe meubels aangeschaft”, zegt ze. Ik zie inderdaad mooie nieuwe meubels zoals een teakhouten eethoek met bijpassend dressoir en een grote hoekbank met veel kussens van mooie stof in een taupe kleur. Daarbij gecombineerd een aantal meubels in  verschillende stijlen. Er is duidelijk verschil tussen “oud” en “nieuw”.

In één oogopslag zie ik dat de ruimte niet één geheel is. De L-vormige benedenverdieping is opgedeeld in 3  gedeeltes: de keuken, de eethoek en het zitgedeelte. De kleuren en materialen van deze ruimtes lopen niet mooi in elkaar over. Omdat deze ruimte niet heel groot is, geeft dit een onrustig beeld. Gelijk open ik het vuur met allerlei tips en ideeën om de ruimte weer tot 1 geheel te maken voor meer rust en ruimtelijkheid. Dit kan met nieuwe meubels en accessoires, maar ik heb ook tips voor een aantal van de bestaande meubels en accessoires. “Het hoeft ook niet een showroom te zijn, er mag ook geleefd worden”. Met een likje verf of bijvoorbeeld een schilderij in een andere lijst, kun je ook een nieuwe sfeer creëren. Zolang het maar goed met elkaar communiceert. Om de ruimte optisch iets breder te laten lijken, adviseer ik nog om één wand in een tint te schilderen. Gewapend met deze tips en ideeën verlaat ik de winnares uit Beek. Met een kort afsluitend gesprek nemen we afscheid:

“Ik vind het leuk dat ik gewonnen heb en ben blij met de adviezen om van onze woonruimte weer één samenhangend  geheel te kunnen maken. Dit is ook vast iets voor mijn kinderen die straks het huis uit gaan”.

Styliste voor de InterieurTipgever regio Limburg Saskia de Boer

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Theo 28 februari 2012 - 03:22

Het neaedl van Loods 5 is dat je niks mag ruilen of terugbrengen. Dus je moet wel zeker van je zaak zijn, en hopen dat er niet bij thuiskomst iets aan je aankoop blijkt te mankeren.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com