You are here: Home » Fashion » Nieuwe zonnebrillen van Silhouette

Nieuwe zonnebrillen van Silhouette

geschreven door Constance

Het brillenmerk Silhouette heeft een nieuwe zonnebrillen collectie gelanceerd en wel met maar liefst 16 nieuwe modellen! De collectie is onder te verdelen in twee lijnen: de chique Lifestyle by Design lijn (13 modellen) en de sportieve Action by Design lijn (3 modellen).

Lifestyle by Design lijn; De 2 Silhouette Icon modellen uit de Lifestyle by Design lijn zijn de meest authentieke Silhouette zonnebrillen ooit. Ultralicht, zonder schroeven en scharnieren en verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, als gepolariseerde glazen en glazen op sterkte. Dé pilotenbril uit de Lifestyle by design lijn is de Silhouette Adventurer, een unisex model. De Adventurer is robuust en flexibel door het gebruik van hightech titanium en verkrijgbaar in twee verschillende stijlen, drie kleuren en met vier verschillende soorten glazen. De twee Silhouette Class modellen combineren elementen van horloges met een eigen Silhouette twist. Deze randloze modellen, die vooral voor mannen ontworpen zijn, worden getypeerd door een aparte metalen design. De Silhouette Class is er ook met gepolariseerde glazen. De Silhouette Cosmopolitan wordt gekenmerkt door een sexy jaren tachtig stijl à la Dallas (de tv-serie), met leren brillenpoten en kleuren zoals abrikoos en paars. De twee Silhouette New Horizon modellen zijn dé glamour modellen. De randloze monturen hebben de typische Silhouette kenmerken: geen scharnieren, geen schroeven en super licht. De Silhouette Center Court heeft een optimale pasvorm en blijft daarom goed zitten en heeft een ruime keuze aan moderne kleuren en een super licht design door het gebruikte titanium en de lichte kunststof SPX.

Action by Design lijn bestaat uit 2 Silhouette Pro modellen, met kleuraccenten en het sportieve Wrap Around Design, voor een perfecte pasvorm. De Silhouette Trophy is een sportief model met een klassiek tintje, geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De Trophy is daarnaast super licht en heeft dankzij het Wrap Around Design een ideale pasvorm.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com