You are here: Home » Fashion » Adidas zonnebrillen

Adidas zonnebrillen

geschreven door Constance

Het sportmerk Adidas heeft een nieuwe zonnebrillencollectie gelanceerd en deze doet denken aan vroeger. De collectie bestaat uit de monturen Conductor Lo, Avignon, Foray en Jonbee en deze zijn er in verschillende kleuren.

De Conductor Lo is de klassieke aviator met een moderne touch. Dankzij de spiegelglazen en het metalen montuur is de Conductor Lo een modern voorbeeld van dit klassieke model. Deze bril is verkrijgbaar in silver shiny, gold shiny, black shiny, white shiny en blue shiny en ook geschikt voor optische glazen. Opvallend detail: de Conductor Lo wordt verkocht met drie verwisselbare logo’s in verschillende kleuren zodat de bril aangepast kan worden aan elke outfit.

Voor de Avignon is adidas Originals geïnspireerd op films uit de jaren ’60 en is het klassieke montuur van Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s getransformeerd. De Avignon is daarmee het ideale accessoire om een klassieke zomerlook mee te creëren. De stijlvolle zonnebril is uitgevoerd in vijf kleuren(combinaties): zwart/geel, wit/blauw, rood/Union Jack, bruin en groen en twee modellen hebben kleurrijke prints aan de binnenkant van de pootjes.


De Foray is gebaseerd op de jaren ’50.Het vierkante montuur geeft de bril de typische cat’s eyes en ook de kleuren zijn zeer klassiek: black/white, white/Originals blue, brown tortoise en green tortoise. De Foray is ook geschikt voor optische glazen.

En tenslotte is de Jonbee, een combinatie van casual en chique. Dit komt door de klassieke, ronde glazen, de smalle brilarmen en de opvallende neusbrug in de vorm van een sleutelgat maken deze bril tot een uniek accessoire. Jonbee is verkrijgbaar in black/white, white/Originals blue, brown tortoise en green tortoise en door de verwisselbare filters kan deze bril ook optisch gebruikt worden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com