You are here: Home » Audio & video » Gadget Test: Muziekheadset Jabra STREET2

Gadget Test: Muziekheadset Jabra STREET2

geschreven door Constance

Zoals jullie weten test ik regelmatig Jabra modellen en de modellen die ik heb getest waren allemaal heel divers, maar nu ga ik de Jabra STREET2 testen en dit is een headset die eigenlijk met geen enkele andere hoofdtelefoon te vergelijken is. (Kan niet wachten totdat de postbode is langs geweest.)

De Jabra STREET2 is een bluetooth headset maar de headset zit ‘verborgen’ in een zgn. dogtag (incl. de bediening) en deze draag je om je nek. Maar je kunt de dogtag ook aan een mooie ketting hangen en hierdoor is het gelijk een sieraad, vind ik. De STREET2 is er met een witte of een zwarte rand en hierbij krijg je oordopjes in het wit of zwart (en 3 verschillende maten eargels zodat de dopjes altijd in je oor passen). Verder zit er ook een metalen halsketting bij en een clip zodat je hem aan je jas, tas of riem kunt vastzetten en een mini-usb lader.

Wat maakt de STREET nu zo bijzonder? Je kunt, zonder gedoe met snoeren, via je mobiele telefoon (of mp3-speler) muziek beluisteren en nummers overslaan en stoppen en dat zonder dat je je mobiel uit je tas of jaszak hoeft te halen, want kan allemaal via de STREET2. En als je gebeld wordt stopt de muziek en kan je gelijk je gesprek voeren. Dit komt omdat de STREET2 een ingebouwde microfoon heeft.

Ik reis zelf heel veel met de trein en luister altijd, via mijn telefoon, naar de radio of andere muziek en de snoeren van headset zitten altijd in de weg of zijn te kort. Daarom ben ik echt heel benieuwd hoe dat werkt met de Jabra STREET2. En ik gebruik soms ook nog een grote headset (om het geluid van snurkende en bellende medereizigers niet te horen) en het schijnt dat ik deze ook kan aansluiten op de STREET2 en nog steeds gewoon kan bellen en gebeld kan worden. Dus ik wacht in spanning af.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gadget Test: Jabra STREET2 muziekheadset | Ladygadgets 30 januari 2012 - 06:53

[…] voor een uitgebreide test van de Jabra STREET2, zoals ik eerder heb gemeld. (Dat artikel kan je hier […]

Reageer
Gadget Test: Jabra STREET2 muziekheadset | Ladygadgets 30 januari 2012 - 06:53

[…] voor een uitgebreide test van de Jabra STREET2, zoals ik eerder heb gemeld. (Dat artikel kan je hier […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com