You are here: Home » Beauty » Nieuwe Bobbi Brown foundation

Nieuwe Bobbi Brown foundation

geschreven door Constance

Bobbi Brown heeft een hydraterende foundation in haar assortiment opgenomen en deze foundation combineert de voedende Extra Skincare lijn met een bescherming tegen de zon (SPF25) en geeft ook de teint de corrigerende dekking van de Bobbi foundation.

De Bobbi Brown Extra Repair Foundation SPF25 geeft de huid onmiddellijk een frisse, vochtrijke en gezonde glans. En na verloop van tijd helpt het ook de zichtbare tekenen
van huidveroudering te verminderen, worden lijntjes verzacht en wordt de huid wordt verstevigd en  gelift. De Extra Repair Foundation SPF 25 is er 14 tinten: Porcelain, Warm Ivory, Sand, Warm Sand, Beige, Cool Beige, Warm Beige, Natural, Warm Natural, Natural Tan, Honey, Warm Honey, Golden, Warm Almond. Je kunt de foundation opbrengen met een spons of een kwast maar het beste resultaat krijg je als je gewoon je vingers gebruikt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com