You are here: Home » Accessoires » Nieuwe mp3 Sony Walkman

Nieuwe mp3 Sony Walkman

geschreven door Constance

Ik moet nog steeds bij het woordje ‘Walkman’ denken aan het (retro) apparaat waarin je cassettebandjes of cd’s stopte. Maar de huidige Sony Walkmans zijn natuurlijk mp3-spelers en er komt weer een nieuw model aan.

De Sony Walkman B170 (4GB of 2 GB) weegt slechts 28 gram en heeft een speciale Bass Boost-knop voor de lage tonen en de bijpassende LED knippert op de maat van de muziek mee. De batterij laadt extra snel op, want na 3 minuten opladen kan je 90 minuten genieten van je eigen muziek en als de batterij helemaal vol is zelfs 18 uur! Via de usb-aansluiting kan je deze Walkman ook aan je laptop, pc of autoradio te koppelen zonder extra kabels.

Je kunt via de usb-poort ook heel gemakkelijk bestanden kopiëren dmv. drag-en-drop, maw. je sleept het bestand en laat het los en dit zonder dat je speciale software hebt hoeven installeren. Verder kan je, dmv. de ZAPPIN-zoektechnologie je eigen muziekcollectie scannen en een stukje van elke track afspelen zonder dat je door een menu of speellijsten hoeft te gaan. En hoor je het nummer dat je wilt beluisteren dan druk je nog een keer op de ZAP knop. Verder kan je met de ingebouwde equalizer het geluid, per muzieksoort, aanpassen en kan je ook met de stemopnamefunctie dingen opnemen. De Walkman B-serie heeft een klem zodat ie makkelijk is vast te maken aan je riem, tas of jas en is er in de kleuren zwart, blauw, rood en roze.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com