You are here: Home » Shoppen » Grazia Fashion Train

Grazia Fashion Train

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag vond de 1e editie van de Grazia Fashion Train by NS Highspeed plaats. Via de Grazia Facebook Fashion Quiz konden Grazia-lezeressen kan maken op een plekje in de trein, door een fashion kennis quiz. Compleet met een eersteklas Grazia-coupé vertrok de trein van Amsterdam Centraal naar shopping- en modewalhalla Parijs.

Aan boord bevonden zich, naast tien gelukkige Grazia Fashion Quiz winnaressen en hun vriendinnen, ook Grazia’s hoofdredacteur Hilmar Mulder, Beertje van Beers, Jennifer Ewbank, Liza Sips, Marvy Rieder en het voltallige Grazia stylingteam. Tijdens de treinreis kregen de aanwezige fashionista’s onder het genot van champagne en cupcakes een professionele make-up touch-up. Vervolgens werd er geluncht bij Ralph’s met Yfke Sturm. En met de, speciaal voor deze gelegenheid gemaakte Grazia Fashion Guide, werd er door iedereen geshopt in Parijs.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com