You are here: Home » Fashion » Lancering kledinglijn Fred de la Bretonière

Lancering kledinglijn Fred de la Bretonière

geschreven door Constance

Gisteren hebben jullie kunnen lezen dat de kleding van Fred de la Bretonière ism. Sjaak Hullekens, zou worden gelanceerd en dat tegelijkertijd ook de allernieuwste (kleding)winkel van Fred werd geopend.

Het was gisteren, vanaf 16 uur, een drukte van belang aan de Jacob Obrechtstraat 14 (de winkel) en aan de overkant bij Restaurant George WPA want in het bijzijn van vele gasten werd tijdens een catwalk show over straat de officiële kledingcollectie getoond. Tot de opening van de eigen Fred de la Bretonière webwinkel die eind oktober wordt verwacht, zal de nieuwe Fred de la Bretonière kledinglijn exclusief worden verkocht vanuit dit eerste en nieuwe Fred de la Bretonière Clothes filiaal.

De herfst/winter 2011 collectie van Fred de la Bretonière Clothes is onderverdeeld in verschillende collecties die onderling goed met elkaar te combineren zijn. De ‘Catwalk Collection’ is het door Fred zelf ontworpen gedeelte, en legt de basis voor de rest van de kledinglijn. Ongevoerde kledingstukken vervaardigd uit grote stukken leer, voorzien van ‘raw-edges’, opgestikte riemen en alleen de hoognodige (naar buiten gekeerde) naden. Natuurlijke kleuren zoals taupe, bruin, camel, off-white en zwart geven de collectie haar warme uitstraling. De jurkjes, rokken en tops uit dit eerste gedeelte van de collectie komen terug in een net andere hoedanigheid, aangevuld met broeken en jassen die zijn ontworpen in samenwerking met Sjaak Hullekes, de zgn. Fashion Collection. Dmv. soepel vallend leer, voeringen van een zachte hoogwaardige katoen en voorzien van de benodigde detailleringen aan binnen- en buitenkant vormt dit gedeelte van de collectie een subtiele variatie op de Catwalk Collection. Een variant uitgevoerd in een verscheidenheid aan kleuren, draagbaar voor elke gelegenheid en met behoud van het stoere maar vrouwelijke karakter zoals dat bij Fred de la Bretoniere van toepassing is.

Trommelaars begeleiden de Catwalk modellen om de winkel te openen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hCfJ1s8NuLE[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com