You are here: Home » Design meubels » Eetkamerbank Vivian van Bert Plantagie

Eetkamerbank Vivian van Bert Plantagie

geschreven door Constance

De duizend dingen doen bank! Wat is dat nu weer? Ik hoor het u denken. Ik zal mij eerst introduceren. Ik ben Mark en sinds kort voor de regio Gelderland  stylist voor De InterieurTipgever aan de slag! Het zal dus zeker niet het laatste blog zijn wat jullie van mij gaan lezen. Maar goed, over tot de orde van de dag.

Ik liep al een tijdje tegen het probleem aan dat wanneer onze kinderen vriendjes uitnodigen om te spelen er geen of te weinig ruimte is aan de eetkamertafel om te knutselen. En dit terwijl er toch 8 stoelen omheen kunnen?!  Al een tijdje liep ik met de gedachte om aan 1 kant van de tafel de stoelen te vervangen voor een lange bank. Nu is onze tafel 275 cm. lang en een bestaande bank in die maat was moeilijk te vinden of heel erg prijzig. En dat laatste vond ik dan weer zonde. Ik zag het al helemaal voor me,  de bank net 1 dag in huis en daar gaat de eerste viltstift over het leer, een minuut later een restje lijm samen met wat verf en even later de aardbeienvlekken.

Na veel 5-en en 6-en, want om voor jezelf iets aan te schaffen is echt vele malen moeilijker dan voor iemand anders iets te bedenken, vond ik de Vivian bank van Bert Plantagie. Hij kon op maat worden gemaakt en ik kon ook nagenoeg iedere stof erop krijgen die ik wilde (mits toe te passen op de bank).

De stof was erg belangrijk omdat het een heel makkelijk afneembare stof moest zijn. Ik heb een aantal stalen laten komen en er mee geëxperimenteerd. De keuze wordt zo wel een stuk eenvoudiger. Nou, de keuze werd gemaakt en dan is het wachten op de komst. En ik moet zeggen,  het is een geweldige aanschaf geweest.

Het staat veel rustiger in de ruimte omdat je minder poten ziet en er kunnen 6, 7 als het echt moet, kinderen moeiteloos inschuiven. Wanneer ze in het midden zitten laten ze zich gewoon van de bank glijden en kruipen onder de tafel door (die optie had ik niet echt voorzien maar blijkt in de praktijk dus reuze handig).

We hebben er ineens 2 zitplaatsen bij. Heerlijk! En wat ook leuk is deze bank is ook in een hoekbank variant verkrijgbaar.

 

Mark Boersbroek, Stylist van de InterieurTipgever voor de regio Gelderland

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com