You are here: Home » Beauty » LivingSocial Beauty Deal; bodymassage bij Hotel des Indès

LivingSocial Beauty Deal; bodymassage bij Hotel des Indès

geschreven door Constance

Wist je dat het luxe 5* hotel Hotel des Indès aan de Lange Voorhout in Den Haag al meerdere malen is bezocht door beroemde personen. Zo brachten Jacques Chirac, Roger Moore en onze eigen Koningin er al meerdere malen de nacht door. Maar Hotel des Indès beschikt over een minstens zo luxe en exclusieve Health Club met zwembad waar je voor de ultieme bodymassage terecht kunt en heerlijk baantjes kunt trekken in het sprookjesachtige zwembad en tot rust kunt komen in de sauna, het solarium en het stoombad. Daar hoef je geen prins of prinses voor te zijn.

Hotel des Indès Health Club & Spa legt nu de rode loper uit voor een koninklijke ontvangst voor de hele dag in hun Spa met een bodymassage voor €35,- (twv. €80,-). Of ga samen met je prins of prinses voor €68,- (twv van €160,-). Al 125 jaar is La Grande Dame hét hotel in Den Haag waar vele koningen, prinsessen en andere wereldleiders je voor gingen. De Spa is zeer exclusief vormgegeven door de Franse ontwerper Jacques Garcia. Trek baantjes in het sprookjesachtige zwembad, kom volledig tot rust in sauna, solarium en stoombad en beleef als grande finale een body massage van 30 minuten. Om prinsheerlijk te genieten van de deal van vandaag hoef je geen koning of koningin te zijn en zelfs de grootste republikein voelt zich er fijn.

En je weet dat LivingSocial iedere dag met een verrassende superdeal komt die je met vrienden kunt delen.  Eén ding hebben alle deals gemeen: ze voegen een ´verrassing´ toe aan je agenda. LivingSocial is op dit moment actief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Tilburg en werkt volgens het “Me+3=Free” principe, dat leden de kans biedt hun deal gratis te bemachtigen als drie vrienden de deal ook kopen. Dus schrijf je in bij Livingsocial.com om gebruik te maken van de dagelijkse top deals.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com