You are here: Home » Beauty » CATRICE, exclusief bij Kruidvat

CATRICE, exclusief bij Kruidvat

geschreven door Constance

Een ander merk dat exclusief bij Kruidvat verkocht is CATRICE. Ook bij dit cosmeticamerk kan je terecht voor een uitgebreid assortiment kleuren en producten en deze zijn ook weer reuze laag geprijsd.

Speciaal voor de aankomende Feestdagen heeft CATRICE een limited edition in petto, Welcome to Las Vegas’ by CATRICE. Deze make-up lijn is gebaseerd op burleske, glamour en diva’s dus met andere woorden: op en top vrouw! Vanaf half november t/m eind december 2011 draag je expressieve oogmake-up in dramatische donkere tinten en een elegante glans op lippen, nagels en gezicht.

Wat houdt de Las Vegas collectie in?

Allereerst zijn de kunstwimpers ‘Lashes for Show Down’ en deze kan je perfect combineren met de Absolute Eye Colour Quattro oogschaduw met elegante gouden en bijna-zwarte tinten en de Liquid Liner met gouden glanspigmenten. Voor op de lippen zijn er roodtinten die zorgen voor een langdurige, intensieve lipkleur en die zijn te combineren met metallic highlighters in goud, brons en platina. De Transparant Fixing Powder heeft een fijne textuur en zorgt voor een frisse, matte teint.  En de Shimmering Powder (voor het hele lichaam) wordt geleverd in een elegante flacon met een pompje. Voor een betoverend, subtiel glanseffect én een heerlijke geur. En voor op de nagels is er  rood, goud of zwart en blauw.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com