You are here: Home » Accessoires » Epson projector met iPod dockingstation

Epson projector met iPod dockingstation

geschreven door Constance

Vorige week heb ik kennis gemaakt de Epson MG-850 HD en dat is de eerste HD 3LCD-thuisbioscoopprojector met iPod-dockingstation en hierdoor hoef je geen apps of bijlages meer te downloaden, je sluit gewoon je iPad, iPhone of iPod aan op het dockingstation. Dus ideaal tijdens een zakelijke presentatie maar ook om thuis video’s en foto’s te laten zien.


De MG-850 HD heeft ingebouwde stereoluidsprekers van 10W waardoor je niet alleen muziek, video’s en foto’s kan afspelen maar ook tv-programma’s en speelfilms, bijv. die je hebt gedownload van iTunes en dat kan je bekijken op een scherm tot 300 inch. Natuurlijk kan je ook Blue-ray spelers, pc’s, dvd-spelers en tv’s aansluiten en dat alles in HD-kwaliteit.  Je kunt de speler instellen op 5 kleurenstanden (auto, dynamisch, woonkamer, bioscoop, games) en 4 geluidsstanden (standaard, zang, muziek, film).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com