You are here: Home » Fashion » LaDress gaat Eco

LaDress gaat Eco

geschreven door Constance

LaDress gaat op de eco-tour want vanaf nu kan je terecht voor een aantal tuniekjes gemaakt van biologisch geteelde zijde.

Deze zijde wordt, momenteel, nog maar op 1 locatie in de wereld geproduceerd. Wat houdt het precies in? De zijderupsen eten biologisch geteelde moerbei-blaadjes en de verwerking van deze zijdedraden zijn volgens milieustandaarden gecertificeerd. Het LaDress eco-tuniekje is er in 2 kleuren: roze (Angelina) en mauve (Anita). Daarnaast heeft LaDress gekozen voor het gebruik van plantaardige kleurstoffen en werkt hiervoor samen met Rubia Natural Colours. Deze kleurstoffen zijn 100% natuurlijk en verkregen uit planten van Rubia Natural Colours. Met dit nieuwe tuniekje is de eerste stap naar een eco-elegante, fair-trade garderobe gezet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com