You are here: Home » Accessoires » Gadget Test: Philips PerfectCare strijkijzer

Gadget Test: Philips PerfectCare strijkijzer

geschreven door Constance
teakhouten computerkast

Een aantal jaren geleden heb ik besloten om mijn ‘oude’ stoomstrijkijzer in te ruilen voor een (zeker toendertijd) revolutionaire manier van strijken, ik ging voor een strijksysteem. (Nu moet je weten dat ik echt een hekel heb aan de strijken dus doe ik er alles aan om het mezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken.) De prijzen waren toen alleen niet mals, en ik heb dan bij de winkel dan ook gevraagd of ik er soms een strijkkabouter bij kreeg. Helaas had de verkoper geen gevoel voor humor en kon hij mijn grapje niet waarderen en uiteindelijk heb ik besloten om het voordeligste strijksysteem te kopen en deze is nu dan ook eigenlijk helemaal op. (De zool zit onder de kalk en wordt niet meer schoon.)

Maar ik kreeg het aanbod van Philips om hun allernieuwste model strijksysteem te testen (Philips PerfectCare) zei ik geen nee. In een enorme doos is ie afgelopen vrijdag gearriveerd, helaas ook zonder strijkkabouter. Tevens viel me bij het uitpakken op dat ie ook een stuk groter is dan mijn huidige model, maar hij heeft wel een aantal handige features. Zo kan je tijdens het strijken het waterreservoir bijvullen (bij de mijne moet je eerst de hele boel laten afkoelen), is ie na 2 minuten klaar voor gebruik (duurt bij mij slechts 7 minuten), er komt meer stoom vrij en je kunt zelfs verticaal stomen (ideaal bij een gekreukelde avondjurk of kostuum). Ook kan je snoeren goed opbergen (bij de mijne liggen ze altijd in de weg).

Ik ben momenteel een enorme stapel wasgoed aan het verzamelen (met natuurlijk verschillende stoffen en modellen) en as. woensdag ga ik, terwijl ik kijk naar RTL4, aan de slag. Dus binnenkort volgt een uitgebreid verslag…..

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:32

Nu wordt strijken voor mij een feest met deze prachtige alleskunner onder de strijkijzers!:) Fijn dat je kleding glad en zonder kreukels in de kast kunt hangen en aan kan doen!:)

Reageer
Hassankhan 9 oktober 2011 - 21:32

Nu wordt strijken voor mij een feest met deze prachtige alleskunner onder de strijkijzers!:) Fijn dat je kleding glad en zonder kreukels in de kast kunt hangen en aan kan doen!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com