You are here: Home » Fashion » Claes Iversen modeshow lente/zomer 2012

Claes Iversen modeshow lente/zomer 2012

geschreven door Constance

Afgelopen donderdagavond ben ik aanwezig geweest bij de modeshow van Claes Iversen, in het voormalige V&D gebouw in Amsterdam. Ik had de uitnodiging ontvangen van Maybelline/L’Oréal, en dit make-up merk heeft ook de visagie tijdens de show verzorgd.

Het was een drukte van belang waarbij ook een aantal BN-ers, modepers en stylistes aanwezig waren. De show begon met een korte zwart-wit film met de Nederlandse actrice Liz Snooijink in de hoofdrol en daarna barstte de show los. Heel veel jurkjes (en een paar broeken), waarbij de diverse prints en borduursels echt opvielen. Ook heeft Claes gebruik gemaakt van strikken en andere draperieën en zijn bij mij de mooie lange jurken (ideaal voor een zomerse bruiloft en strandfeest) bijgebleven.  (En blijkbaar wist Claes dat ik in de zaal zou zitten, want ook Claes heeft in zijn show gebruikt gemaakt van de muziek van Depeche Mode.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8mVM_xU3BFU[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xtqiwmKBO8g[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com