You are here: Home » Accessoires » Mio komt met 2 nieuwe navigatiesystemen

Mio komt met 2 nieuwe navigatiesystemen

geschreven door Constance

Afgelopen donderdag heb ik kennis gemaakt met de 2 allernieuwste Mio navigatiesystemen, nl. de Moov M410 en de M610.

De Moov M410 heeft een 4.3 inch breedbeeldscherm en de M610 eeen extra groot, 5 inch, breedbeeldscherm. Verder hebben 2 modellen natuurlijk de  allernieuwste navigatietechnologie en maken ze ook gebruik van de IQ Routes, een intelligente toepassing die rekening houdt met verkeersopstoppingen tijdens spitsuren uit het verleden, waardoor deze wegen vooraf al vermeden kunnen worden. (IQ Routes verzamelt informatie van andere bestuurders uit het verleden om verkeersproblemen te vermijden en een optimale en efficiëntere reis te garanderen. De route die op zondagavond het snelst is, is tenslotte op maandagochtend misschien wel vol met files en verre van de beste oplossing. IQ Routes geeft de route die op dat moment het meest optimaal is, rekening houdend met ervaringen van miljoenen weggebruikers uit het verleden.) De Moov M410 en M610 hebben ook LearnMe en dit zorgt ervoor dat het toestel de rijstijl en voorkeuren van de bestuurder “onthoudt” en daar rekening mee houdt in de planning van de route en berekenen van de aankomsttijd.

De modellen bieden beiden alle standaard toepassingen waar gebruikers behoefte aan hebben, waaronder 3D  knooppuntweergave, waarbij op knooppunten en kruispunten de blauwe matrixborden in duidelijk 3D op het scherm weergegeven worden, voorgeïnstalleerde flitslocaties en gesproken straatnamen (tekst-naar-spraak). Mio’s QuickSpellTM toetsenbord stelt tijdens het tikken automatisch suggesties voor, voor de bestemming of locatie. Deze slimme functie leidt tot minder fouten, zodat je snel en efficiënt aan de reis kan beginnen.

Gebruikers hebben met de Moov M410 en M610 ook het voordeel van Mio’s laatste kaartupdates die ervoor zorgen dat de bestuurder altijd beschikt over de laatste data. (Als Mio een kaartupdate binnen 30 dagen na de aankoop lanceert, kunnen gebruikers deze laatste update gratis ontvangen.) Tevens biedt Mio een slimme oplossing voor het maken van een korte zakelijke trip, weekendje weg of vakantie met de auto, buitenlandse kaarten zijn te huur!

En voor de prijs hoef je het niet te laten, want de Moov M410 kost slechts Euro 79,99 en de Moov M610 Euro 99,99. Dus perfect voor onder de boom of in de schoen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com