You are here: Home » Beauty » Win: Complete LOOkX make-up set

Win: Complete LOOkX make-up set

geschreven door Constance

Afgelopen juli heb ik geschreven over de nieuwe herfst-/wintercollectie van LOOkX. (Je kunt het artikel hier nalezen.)

De make-up collectie is geïnspireerd op de fashiontrends van dit moment; Rock Cool waarbij zwart en wit domineren terwijl Warm & Shine romantisch is met warme kleuren.

En speciaal voor alle Shoppen.blogo.nl Facebook fans mag ik, namens LOOkX, weer een hele mooie prijs weggeven, nl. een complete LOOkX make-up set die is samengesteld uit de nieuwe herfst-/wintercollectie van LOOkX!

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige, fashionable, prijs? Voor 31 oktober as., dien je de Facebook pagina van LOOkX en van shoppen.blogo.nl te ‘liken’ en daarna laat je shoppen.blogo.nl-Facebook pagina een leuke reactie achter. (Als je al lid bent van de shoppen.blogo.nl fanpagina hoef je alleen maar je reactie achter te laten en de Facebook pagina van LOOkX te ‘liken’.)

(Op de Shoppen.blogo.nl-Facebook pagina zie je aan de linkerkant, onderaan, het kopje ‘Sweepstakes’ staan. Als je hierop klikt, dan kan je hier je gegevens invullen en de fanpagina ‘liken’ en daarna laat je je reactie achter.)

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com