You are here: Home » Accessoires » Win: Duracell mobiele oplader

Win: Duracell mobiele oplader

geschreven door Constance

Ik heb 2 weken geleden aandacht geschonken aan de speciale Smartphone oplader van Duracell. Ik heb intussen zelf ook een testmodel gekregen en ik ben er reuze blij mee. Hij laadt snel op en je kunt weer 3 uur bellen, internetten en ‘Facebooken’ op je smartphone. (Er is 1 klein dingetje dat niet handig is, als je hem oplaadt hou je 1 klein usb-stekkertje ‘over’ en ik ben als de dood dat ik dit kwijt raak.)

En speciaal voor alle lezers van ladygadgets.blogo.nl mag ik 5 Duracell Smartphone opladers weggeven! En wat moet je doen om kans te maken op een van deze 5 opladers?

Voor 31 oktober as., dien je de Facebook pagina van ladygadgets.blogo.nl te ‘liken’ en verder laat je ladygadgets.blogo.nl-Facebook pagina een reactie achter waarom jij een van deze opladers moet winnen. Als je al lid bent van de ladygadgets.blogo.nl fanpagina hoef je alleen maar je reactie achter te laten.


Gerelateerde artikelen

4 reacties

Hassankhan 2 oktober 2011 - 21:35

Hele mooie en zeer handige gadget!:) I like it, love it and share it!:)

Reageer
Hassankhan 2 oktober 2011 - 21:35

Hele mooie en zeer handige gadget!:) I like it, love it and share it!:)

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com