You are here: Home » Gadget nieuws » Barry Atsma geeft zich bloot voor Pink Ribbon

Barry Atsma geeft zich bloot voor Pink Ribbon

geschreven door Constance

Deze week is de Pink Ribbon campagne 2011 van KPN en Samsung van start gegaan. Dit jaar heeft acteur Barry Atsma een wel heel bijzondere rol. Op de website www.elktoesteltelt.nl kan je Barry Atsma uit de kleren krijgen. Als je een limited edition Pink Ribbon toestel (Galaxy S Plus White of Ch@t 335 White) van KPN en Samsung koopt, vanaf vandaag in de winkel, wordt € 10 gedoneerd aan Stichting Pink Ribbon. Bovendien mag je dan online een pakje weghalen bij een foto van Barry Atsma.  Ook de actie ‘liken’ op de Pink Ribbon Facebook-pagina heeft zin, daar kun je namelijk één van de 40 speciale Pink Ribbon toestellen winnen.

KPN en Samsung steunen Stichting Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker vanaf 2006. Eén op de acht vrouwen krijgt borstkanker in haar leven. Des te meer reden om tijdens de internationale Borstkankermaand (oktober) hier extra bij stil te staan, of liever nog in actie te komen. KPN en Samsung willen dit jaar minimaal € 150.000 ophalen met deze actie.  

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie, die aandacht vraagt voor borstkanker. De Stichting heeft als doel het aantal mensen dat borstkanker krijgt te verminderen, vroege diagnose te bevorderen en de zorg voor patiënten en hun naasten te verbeteren. Ga naar www.pinkribbon.nl voor meer informatie en om te kijken hoe je kunt helpen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com