You are here: Home » Eten & koken » Cadeautip: Culinaire cadeaubox

Cadeautip: Culinaire cadeaubox

geschreven door Constance

Cadeaubox heeft haar assortiment uitgebreid met een nieuwe themabox; de Cadeaubox Goed Proeven!

Met deze Cadeaubox kan je zelf aan de slag tijdens een workshop in een kookstudio of  in een toprestaurant. Heb jij altijd al willen leren koken als een echte Chef en de fijne kneepjes van het koks vak willen leren, dan biedt de Cadeaubox Goed proeven uitkomst. In diverse studio’s in onder andere Arnhem, Amsterdam en Eindhoven leer je onder begeleiding van top chefs alles op het gebied van koken. Snijtechnieken, gastronomische tips en smaakbelevingen staan centraal tijdens de belevenissen, maar ook de chocolade of barbecue-liefhebber kan zijn draai vinden op de verschillende locaties.

De box bevat een waaier met een breed scala aan activiteiten die je smaakpapillen gegarandeerd doen prikkelen want er is voor ieder wat wils:  van een kookcursus in een toprestaurant tot een workshop voor de boys over hoe je het beste de BBQ kunt gebruiken. Speciaal de vrouwen zijn er diverse chocolade ervaringen, waarbij je aan de slag gaat om je eigen bonbons te maken of heerlijk ijs kunt maken. Veel van de activiteiten zijn voor twee of meer personen en laten je naast het bereiden uiteraard ook van de zelfgemaakte gerechten smullen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com