You are here: Home » Digitale fotografie » Nieuwe Casio Camera, de EXILIM TRYX

Nieuwe Casio Camera, de EXILIM TRYX

geschreven door Constance

Casio heeft een nieuwe, kleine en handige camera geïntroduceerd waarmee je perfecte foto’s en video-opnames maakt, de EXILIM TRYX.

Wat als 1e opvalt is het bijzondere design en ook het formaat, want de camera is zo klein, dat je hem altijd bij je kunt dragen. Dankzij het roterende én kantelende frame en het eveneens draaibare 3-inch touchscreen maak je perfecte foto’s en video’s vanuit elk denkbaar perspectief. De camera is flexibel en kan vanuit elke positie foto’s nemen, zoals hangend aan de muur of opengeklapt op een stevig ondergrondje. Met de 21 mm groothoeklens maak je eenvoudig groepsfoto’s van bands, sporters en op feestjes. Alles past erop en anders gebruik je gewoon de panaromafunctie. De EXILIM TRYZ maakt perfect opnames bij tegenlicht, ’s nachts of andere moeilijke lichtomstandigheden. De camera analyseert de omgeving en stelt de lens optimaal in.

Voor kunstzinnige fotografie is de HDR Art-stand dé keuze. Deze maakt uitgebreide beeldbewerking achteraf overbodig. Om spectaculaire hoogtepunten vast te leggen, biedt de Casio EXILIM TRYX daarnaast nog Full HD-videomogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com