You are here: Home » Fashion » Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna

Lancering Addy van den Krommenacker jurkje voor Oger Donna

geschreven door Constance

Gisterenmiddag was het een drukte van belang in de PC Hooftstraat, want deze Amsterdamse straat was wederom de plek waar een lancering plaatsvond en deze keer was Oger Donna de locatie.

Veel dames (en een enkele heer) wilden aanwezig zijn bij de lancering van de Ultimate Party Dress! The Ultimate Party Dress is een speelse variant op de klassieke Little Black Dress, ontworpen door de Nederlandse modeontwerper, speciaal voor Oger Donna. ‘The Ultimate Party Dress by Addy voor Oger Donna’ is een elegant ontwerp geïnspireerd op de jaren vijftig en is in een gelimiteerde oplage in vier varianten beschikbaar. Ook is Oger Donna gestart met de verkoop van de eerste prêt a porter collectie van de ontwerper genaamd ‘Addy by Addy van den Krommenacker’.

The Ultimate Party Dress: luxe jaren ’50 elegantie in zuiver zijde
Voor ‘The Ultimate Party Dress by Addy voor Oger Donna’ heeft de ontwerper zich laten inspireren door de jaren vijftig en iconen uit die tijd als Audrey Hepburn en Grace Kelly. Het ontwerp heeft een ‘off the shoulder’-kraag en wijde rok. De jurk, en de voering, zijn uitgevoerd in zuiver zijde, wat zorgt voor een extra luxe gevoel voor de drager. Bijzonder is dat deze variant op de Little Black Dress niet alleen zwart van kleur is, maar uitgevoerd wordt in vier verschillende kleur- en materiaalvarianten; in zwarte, paarsblauwe en kobaltblauwe organza en ecru shantung.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cOsZWONC1C0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com