You are here: Home » Accessoires » Webwinkel Mamzel

Webwinkel Mamzel

geschreven door Constance

Al surfend op internet komen ik regelmatig leuke webwinkels tegen. Deze site wil ik de lezer dan ook niet onthouden. Er zijn in ieder geval drie artikelen die mij persoonlijk aanspreken. Natuurlijk zijn er nog meer leuke zaken te vinden op deze site maar deze  items wil ik hier toch laten zien.

Vaas Ming van Ibride

Deze vind ik bijzonder mooi. In drie kleuren, rood, wit en grijs is de vaas verkrijgbaar. Het leuke van deze vaas is dat je hem uit elkaar kan halen. Hij bestaat uit 6 verschillende maten schaaltjes waarvan de kleinste een deksel heeft. Allemaal zijn ze mooi gedecoreerd van binnen. Opgestapeld meet de vaas 40 cm hoog. Het materiaal is melamine, een harde kunststof welke vaatwasmachine bestendig is. Op elkaar gestapeld is de vaas een mooi accessoire in huis maar ook heel handig voor lekkere hapjes bij de borrel.

De bijzettafel Zelda

Deze vond ik ook heel apart. Je kunt er op zitten, als voetenbank gebruiken, je drankje opzetten of natuurlijk als leuke eyecatcher in je kamer zetten.En…

Poef

..hou je van een strakkere vormgeving dan is deze kartonnen poef een leuke toevoeging in huis. Er zijn diverse uitvoeringen. Opgestapelde boeken of een kratje bier? Het is te koop!

En als laatste: vind je deze woonaccessoires leuk maar weet je niet waar ze in je huis tot hun recht komen? Denk eens aan interieuradvies thuis!

 

Lizette Zeef, InterieurTipgever omgeving Den Haag en Rotterdam

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com