You are here: Home » Beauty » AVEDA Pink Ribbon handcrème

AVEDA Pink Ribbon handcrème

geschreven door Constance

Evenals afgelopen jaren heeft ook AVEDA, speciaal voor de oktober ‘Pink Ribbon’ maand, weer de limited edition Hand Relief uitgebracht.

De AVEDA Hand Relief is een handcrème gemaakt met plantaardige ingrediënten voor zachte, gladde handen. De crème heeft een verzachtende werking en gaat de tekenen van huidveroudering tegen. De limited edition Hand Relief wordt speciaal ter ere van de borstkankermaand verpakt in een 150 ml tube –  standaard is 125 ml  – en is ontworpen met een roze lintje. De tube dient  iedereen eraan te herinneren om regelmatig haar borsten te laten onderzoeken om signalen van borstkanker in een vroeg stadium te ontdekken.

Tijdens de maand oktober, zal AVEDA $4,- van de verkoop van elke AVEDA Hand Relief tube doneren aan de Stichting Breast Cancer Research. In lijn met de missie en het cruelty free beleid van AVEDA zullen deze donaties gaan naar dierproefvrije onderzoeken om de relatie tussen milieufactoren en de link naar borstkanker te onderzoeken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com