You are here: Home » Accessoires » Jabra SUPREME, Bluetooth mono headset

Jabra SUPREME, Bluetooth mono headset

geschreven door Constance

Mijn favoriete headsetmerk, Jabra, heeft weer een nieuwe headset geïntroduceerd, nl. de Jabra SUPREME.

De Jabra SUPREME filtert niet alleen het achtergrondgeluid tijdens het gesprek, maar reduceert ook het omgevingsgeluid uit de directe omgeving van de gebruiker. En hierdoor krijg je een perfecte communicatie zonder enige ruis. Waar actieve ruisonderdrukking voorheen alleen geïntegreerd was in high-end stereo headsets, biedt de Jabra SUPREME een volwaardige oplossing. De actieve ruisonderdrukkingstechnologie filtert het omgevingsgeluid van de beller en de ‘Noise Blackout 3.0’ technologie zorgt voor de vermindering van ruis aan de andere kant van de lijn. Daarnaast gaat de innovatieve wind- en ruisonderdrukkingstechnologie verder omgevingsgeluid als wind tegen.

De Jabra SUPREME is uitgerust met een 24 millimeter speaker die zorgt voor een constant helder en krachtig geluid. De headset is gebruiksvriendelijk en is met in één beweging aan of uit te zetten. Ook de bevestiging van Jabra SUPREME is simpel en de gebruiker heeft keuze uit verschillende oordoppen voor de beste pasvorm. Verder zorgt A2DP ervoor dat je kan streamen met multimedia- en GPS-apps vanaf een smartphone en de  Advanced Multiuse-technologie verbindt de headset met twee Bluetooth-apparaten tegelijkertijd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com