You are here: Home » Shoppen » PiP Studio tassen

PiP Studio tassen

geschreven door Constance

Speciaal voor alle liefhebbers van PiP Studio serviesgoed kan ik jullie iets leuks melden, nl. PiP Studio tassen en portemonnees en wel met 20% korting (alleen voor de lezers van shoppen.blogo.nl).

Bij LeukvoorNL.nl zijn 2 verschillende series te koop:  Singing Roses en de Chinoise en beiden zijn geïnspireerd op de prachtige reis die PiP heeft gemaakt door Azië. Hierdoor zijn de tassen en portemonnees van PiP Studio bedrukt met pioenrozen, in warme kleuren en afgemaakt met borduurwerk.

LeukvoorNL.nl heeft een speciale code aangemaakt waarbij alle lezers van shoppen.blogo.nl 20% korting krijgen op de PiP tassen. Hiervoor moet je, bij je bestelling, de volgende vouchercode invoeren: shoppen_blogo  (let op: met een laag streepje/underscore in het midden).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com