You are here: Home » Fashion » Elegance Awards 2011

Elegance Awards 2011

geschreven door Constance

Elegance, het allereerste glossy magazine van Nederland, heeft vanmiddag voor de tweede keer de Elegance Awards uitgereikt. Actrice Lotte Verbeek, actrice Halina Reijn, schrijfster & presentatrice Daphne Deckers en kleinkunstenares Simone Kleinsma mogen zich de meest elegante vrouwen van Nederland noemen.


Tijdens een feestelijke presentatie in hotel The Grand worden aan deze vijf sterke, inspirerende en elegante vrouwen uit de Nederlandse kunst- en cultuurwereld de Elegance Awards uitgereikt.

Nieuw dit jaar is de Elegance Award voor het aanstormend talent, die gaat naar actrice Gaite Jansen. Vorig jaar viel ze op door haar rol in de succesvolle dramaserie In Therapie. Sindsdien wordt ze alom gezien als een veelbelovend talent van haar generatie. Dit jaar speelt ze in maar liefst drie films en twee televisieseries. Op het Nederlands Film Festival is ze te zien in Lotus, een nieuwe film met sterrencast.
Gaite over elegantie: ‘Audrey Hepburn is voor mij de belichaming van elegantie, die vrouw is zo belachelijk mooi in alles wat ze doet.’

Categorie 20: Actrice Lotte Verbeek. Op het Internationaal Filmfestival van Locarno won ze een Luipaard voor beste actrice voor haar rol in Nothing Personal. Ze woont inmiddels in New York, speelt de hoofdrol in een Amerikaanse hitserie naast Jeremy Irons en poseerde in couture van Sarah Burton voor de New York Post.

Categorie 30: Actrice Halina Reijn. Zowel op toneel als op doek is Halina Reijn een ster. Ze kreeg al op jonge leeftijd de Colombina-prijs, werd genomineerd voor de Theo d’Or en ontving  alle lof voor haar solospel in La voix humaine.  Binnenkort te zien in de nieuwe psychologische thriller Isabelle.

Categorie 40: Ex-model, schrijfster en presentatrice Daphne Deckers. Ze heeft lef, gaat haar eigen weg en heeft tomeloze energie. Op dit moment presenteert ze Holland’s Next Top Model, en binnenkort verschijnt haar eerste roman, een literaire comedy. Ze is een modelmoeder, een modelechtgenote en schrijft het liefst over seks, mannen en relaties.

Categorie 50: Kleinkunstenares Simone Kleinsma. Ze danst, zingt en acteert al dertig jaar met groot succes in musicals en op tv. Toerde dit jaar met haar soloprogramma Songbook door de theaters en ontving lovende kritieken. Komend seizoen speelt zij in de rockmusical Next to Normal!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com