You are here: Home » Beauty » Dermatix littekencrème

Dermatix littekencrème

geschreven door Constance

Bijna iedereen heeft wel ergens op zijn of haar lichaam een litteken. En je kunt dmv. een goede crème deze littekens voorkomen of behandelen.

Dermatix is een medisch hulpmiddel om opvallende, onrijpe littekens als gevolg van operaties, brandwonden en andere verwondingen te voorkomen dan wel te behandelen. Dermatix is een siliconentherapie die je makkelijk en pijnloos thuis kunt aanbrengen op het litteken en daardoor worden littekens vlakker, zachter en minder zichtbaar en vermindert het de roodheid, pijn en jeuk van het litteken.

Dermatix is geschikt voor hypertrofische littekens en keloïden. Hypertrofische littekens herken je aan roodheid, verdikking/zwelling en kunnen soms pijnlijk zijn of jeuken. Een keloïd is een woekering van littekenweefsel. Hoe jonger het litteken, hoe groter de kans is dat het litteken goed behandeld kan worden. Dermatix is effectief zolang het litteken nog rijpende is. Dit kan zelfs tot twee jaar na het ontstaan van de wond nog zo zijn. Onrijpe littekens zijn doorgaans pijnlijk, de huid trekt en jeukt en is soms rood. Dermatix is verkrijgbaar bij de apotheek, in gel en sheets (pleisters).

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com