You are here: Home » Gadget nieuws » Champagne-opener

Champagne-opener

geschreven door Constance

Tegenwoordig is het drinken van Champagne (en andere mousserende wijnen) al lang niet meer iets dat alleen op 31 december gebeurt (gelukkig niet). Maar het openen van een Champagne fles kan nog wel eens voor moeilijkheden zorgen. (Zelfs in het 1* restaurant, in Portugal waar ik mijn vakantie heb doorgebracht, is er een fles geopend waarbij de helft van deze heerlijke wijn meekwam.)

Maar met handige champagne-opener van Koala kan iedereen probleemloos elke champagnefles ontkurken. De Brut Champagne Opener is klein, licht en stevig. Zo wordt eerst de draad gebroken en de twee scherpe punten in “U”-vorm zorgen voor een betere grip op de kurk. En door de dubbele kop past de opener op elke champagnefles. Eén van de punten is gekarteld voor een betere grip op de kurk. Deze opener, heeft een gepatenteerd ontwerp, en is er in 2 kleuren (zwart en chrome). Dus nu kan je altijd moeiteloos een fles met bubbels openen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com