You are here: Home » Accessoires » O-live accessoires uit Afrika.

O-live accessoires uit Afrika.

geschreven door Constance

Het wordt steeds moelijker iets unieks te vinden om het interieur af te stylen. Op dit moment wordt er in de bouwmarkten en accessoire winkels zoals Lifestyle de landelijke stijl verkocht. Leuk en fraai als het je smaak is. Maar wil je echt iets anders dan is het nog niet zo eenvoudig een apart item te vinden. Ik weet het eigen ervaring want de wanden zijn nog steeds kaal en ik heb nog steeds geen mooie kussens op de bank.

Mensen die een modern interieur hebben willen vaak ook nog iets warms toevoegen.En daar past de landelijke stijl dan niet zo bij. Tijdens mijn surf zoektocht op internet voor iets moois voor mijzelf op internet ben ik O-live tegengekomen. Zij hebben  een interieurcollectie die zich het beste laat omschrijven als ‘ethnic chic’.

Prachtige accessoires die zijn verzameld op het Afrikaanse continent. Zij vormen een bijzondere combinatie. Het is een collectie huiden, hoorns en kussens, maar ook schalen, potten  en sierraden. Alles is met de hand gemaakt. Pure materialen met traditionele technieken zorgen voor een bijzondere uitstraling.

De collectie wisselt voortdurend  aangezien het om enkele stuks gaat. Het kan dus zo zijn dat een item is uitverkocht. De interieur accessoires geven door hun soberheid en gebruik van natuurlijke materialen een fascinerende ‘ethnic’ touch geven aan een modern interieur.

Mijn zoektocht is ten einde! Ik kan iets warms toevoegen aan mijn moderne interieur.

Mart Renes, Formule manager van De InterieurTipgever

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com