You are here: Home » Fashion » Opening Fred de la Bretoniére winkel in Groningen

Opening Fred de la Bretoniére winkel in Groningen

geschreven door Constance
hangstoel binnen

Op 30 september as. is het zover, want dan is de opening van de 10e Fred de la Bretoniére winkel een feit. Na Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, ’s Hertogenbosch, Arnhem en Antwerpen is eindelijk Groningen aan de beurt!

De winkel aan de Brughstraat 30 wordt om 17.00 uur officieel geopend door Fred de la Bretonière. Naast een openingsfeest tot 19.00 uur in de winkel organiseert het concern ook een landelijke Facebook actie. De winnaar ontvangt een waardebon van €500, gaat lunchen op 30 september met Fred zelf en is vervolgens zijn gast op het openingsfeest.

Alle Fred de la Bretoniere fans zijn uitgenodigd om mee te doen aan de Facebook actie die ter ere van het nieuwe filiaal wordt georganiseerd. Wordt vrienden van Fred de la Bretonière op Facebook. Maak een foto, kunstwerk of een iets anders creatiefs dat te maken heeft met Fred de la Bretonière en Groningen. Post dit op Facebook en tag Fred de la Bretoniere zodat de creatie op je eigen en op de Fred de la Bretonière Facebook pagina komt te staan. Uit alle inzendingen wordt op 23 september de meest originele post gekozen. Deelnemen kan van  1 september t/m 22 september 2011. Op 23 september wordt bekendgemaakt wie de winnaar is. Kijk voor meer informatie ook op het Fred de la Bretonière blog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com