You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Wireless Touchpad van Logitech

Wireless Touchpad van Logitech

geschreven door Constance

Ben je het klikken met een muis zat en zie een pencil met tablet niet zitten? Dan is de Logitech Wireless Touchpad misschien iets voor jou.

Je kunt met  het Wireless Touchpad gemakkelijk klikken, scrollen en vegen tijdens het internetten en maakt het navigeren op je computer eenvoudig. Het grote oppervlak biedt voldoende ruimte om met de vingertoppen te klikken. Doordat de touchpad draadloos is, kan deze op elke gewenste plek op het bureau worden geplaatst. Door de multi-touch navigatie van de Logitech Wireless Touchpad is vegen, scrollen en het schakelen tussen pagina’s met maximaal vier vingers mogelijk. Met één en twee vingers kan de cursor bewogen worden en gebruikt worden om te scrollen. Door met drie vingers een horizontale beweging te maken, wordt er gewisseld tussen pagina’s. Bij een verticale beweging met drie vingers wordt er direct genavigeerd naar de bovenkant of onderkant van de pagina. Het switchen tussen programma’s die tegelijk in gebruik zijn, kan met vier vingers. De batterij heeft een levensduur van maximaal vier maanden. Het LED-lampje geeft aan of het touchpad is ingeschakeld en wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Het installeren van de Logitech Wireless Touchpad is erg eenvoudig. Zodra de kleine Logitech Unifying-ontvanger in de USB-poort is geplugd, werkt de Wireless Touchpad. De Unifying-ontvanger kan gebruikt worden voor in totaal vijf verschillende apparaten. De Logitech Wireless Touchpad is vanaf eind september verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com