You are here: Home » Eten & koken » La Vache qui rit is 90 jaar!

La Vache qui rit is 90 jaar!

geschreven door Constance

Gisteren heeft het Franse kaasmerk, La Vache qui rit, haar 90ste verjaardag gevierd in Duinrell.

En daar is ook een wereldrecord gevestigd: de meeste mensen verkleed als koe op 1 locatie. Er waren 250 mensen, vooral kinderen, bij de Promenade in Duinrell en zij hebben samen met de Lachende Koe. Onder enthousiaste begeleiding van zangeres Sita en toeziend oog van een officiële notaris en getuigen werd een nieuw wereldrecord gevestigd. Een heel bijzonder cadeau op het kleurrijke verjaardagsfeest dat de Lachende Koe gisteren voor al haar fans had georganiseerd. Ondertussen zong iedereen uit volle borst het verjaardagslied om de Lachende Koe te feliciteren en werd een reuze verjaardagstaart aangesneden.
Exclusief verjaardagsfeest

De wereldrecordpoging was één van de hoogtepunten van het verjaardagsfeest. Duinrell was speciaal voor deze feestelijke dag omgetoverd tot de kleurrijke wereld van La Vache qui rit. Meer dan 6000 fans waren zaterdag naar Duinrell gekomen om samen met La Vache qui rit haar 90ste verjaardag te vieren!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com