You are here: Home » Fashion » Claudio Ferrici byTOM Pink Ribbon tas

Claudio Ferrici byTOM Pink Ribbon tas

geschreven door Constance

Evenals vorig jaar brengt Claudio Ferrici ook nu weer een speciale byTOM Pink Ribbon tas uit.

De Chrystal Edition Pink Ribbon Designed byTOM bag is de knalroze uitvoering van de meest handige fashionbag van Nederlandse bodem. De complete opbrengst van elke tas gaat naar stichting Pink Ribbon. De Designed byTOM collectie is ontwikkeld voor de vrouw die alles mee wil nemen, naar elke mogelijke gelegenheid. De collectie heeft voor elke situatie de perfecte tas, voorzien van leuke bruikbare gadgets als een beautyclutch en tassenhaak.

De Limited Edition Pink Ribbon variant is uitgevoerd in knalroze crunch lak voor een opvallende en vrouwelijk look. Perfect afgemaakt met kleine kristallen op de kenmerkende ronde belijning is deze tas op en top ladylike en een eerbetoon aan Pink Ribbon en alle vrouwen die het gevecht aan zijn gegaan met borstkanker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com