You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuwe Philips Senseo modellen

Nieuwe Philips Senseo modellen

geschreven door Constance

Philips komt met twee nieuwe Senseo apparaten. Met de Senseo Cappuccino Select maakt je cappuccino met verse melk em de Senseo Viva Café Eco is het 1e duurzame koffiezetapparaat van Philips en gemaakt van recyclede materialen.

Speciaal voor iedereen die van cappuccino houdt is er nu de Senseo Cappuccino Select, want dmv. de ingebouwde melkopschuimer kan je warme (verse) melk opschuimen. Zelf de ideale temperatuur bepalen en melk opkloppen om thuis de perfecte cappuccino te maken, is niet nodig want de Senseo Cappuccino Select doet het met één druk op de knop.  Bovendien mogen de verschillende onderdelen gewoon in de vaatwasmachine.

Door weggegooide elektronische apparaten en gerecyclede Philips-producten om te toveren tot een volledig nieuw apparaat, sluit de Senseo Viva Café Eco efficiënt de recycling loop. Het is daarmee het eerste end-to-end gerecycled koffiesysteem van Philips.  En hij ziet er niet alleen mooi uit maar deze Senseo heeft ook een aantal voordelen: hij bestaat voor 50% uit gerecycled plastic; zo is de stijlvolle 3D-golfstructuur op de klep gemaakt van een nevenproduct dat Philips gebruikt bij de CD/DVD-productie. De plastic delen aan de buitenkant – behalve die delen die in aanraking komen met koffie en water – zijn gemaakt van tot 100% gerecyclede materialen;
De roestvrijstalen elementen zijn voor 45% gemaakt van gerecycled materiaal. Het apparaat schakelt na 5 minuten automatisch uit om energie te besparen. De verpakking is, net als alle Philips-verpakkingen, gemaakt van 90% gerecycled karton.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com