You are here: Home » Accessoires » Sony Tablet

Sony Tablet

geschreven door Constance

Sony introduceert zijn eerste twee ‘Sony Tablet’-modellen.

De ‘Sony Tablet’ S is in Europa verkrijgbaar vanaf eind september as. en het 23,8 cm (9,4”) touchscreen is geoptimaliseerd voor media entertainment. Dankzij zijn krachtige NVIDIA Tegra 2-mobiele processor is via het grote, HD-scherm van de ‘Sony Tablet’ S op het web te surfen en zijn favoriete content en programma’s bekijken. De ‘Sony Tablet’ S weegt amper 600g (Wi-Fi-versie) en door zijn bijzondere, asymmetrische ontwerp is de Tablet urenlang comfortabel gebruiken. Een Wi-Fi/3G-versie van Tablet S is verkrijgbaar vanaf november 2011.

Ook verkrijgbaar vanaf november is de ‘Sony Tablet’ P. Deze is geschikt voor communicatie en entertainment onderweg en heeft een innovatief, opvouwbaar ontwerp en twee beeldschermen voor maximale draagbaarheid. De ‘Sony Tablet’ P weegt zo’n 372g, heeft dezelfde NIVIDIA Tegra 2-processor en is te verbinden met Wi-Fi- en 3G-mobiele netwerken. Het dubbele 13,9 cm (5,5 inch) display is op te vouwen tot slechts 79x180x26mm, waardoor hij in een zak of tas past.

Het Wi-Fi model werkt op de laatste versie Android 3.1 (later te updaten tot Android 3.2) en de Wi-Fi/3G toestellen op Android 3.2.

Beide ‘Sony Tablet’-modellen zijn aan de voor- en achterkant uitgerust met camera’s voor het maken van foto’s en video’s. De USB 2.0-poort en de SD-kaartsleuf vereenvoudigen de overdracht van bestanden van andere apparaten zoals computers, digitale camera’s of camcorders en maken het mogelijk om het interne geheugen van min. 16 GB uit te breiden.

De ‘Sony Tablet’ S heeft een nieuw, asymmetrisch ontwerp waardoor hij gemakkelijk langdurig is te gebruiken. De bijzondere vorm verlegt het zwaartepunt waardoor de tablet beter in de hand ligt en lichter en comfortabeler aanvoelt als je een boek leest of een video bekijkt. Het scherm loopt iets schuin af als hij op een vlak oppervlak ligt, waardoor de zichtbaarheid vergroot wordt en het gemakkelijker typt. Een speciale houder, die verkrijgbaar is als optie, verandert de ‘Sony Tablet’ S in een digitaal fotokader of digitale klok.

Het innovatieve ontwerp van de ‘Sony Tablet’ P heeft dubbele touchscreens die voor verschillende functies gebruikt kunnen worden. Bekijk een video op een scherm en gebruik het andere als afstandsbediening. Of lees op een scherm e-mail terwijl het andere scherm als toetsenbord gebruikt kan worden. De twee beeldschermen zijn samen te voegen tot één groot scherm voor o.a. surfen op het web. Door zijn opvouwbare, compacte ontwerp is de tablet eenvoudig mee te nemen. Leg de ‘Sony Tablet’ P op zijn kant en lees e-boeken net zo comfortabel als een gewoon boek.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com