You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: Magini fotoalbum

Mail & Win: Magini fotoalbum

geschreven door Constance

Afgelopen maand heb ik een artikel geschreven over de Magini fotoalbums. Want met Magini maak jezelf, binnen enkele seconden, een heel leuk fotoalbum voor al je digitale foto’s. (Lees het artikel hier na.)

Nu mag ik, namens Webprint.nl, 10x een Magini fotoalbum (twv. €22 inclusief verzendkosten, per stuk) weggeven aan de lezers van ladygadgets.blogo.nl, zodat je (vakantie)foto’s niet meer op je pc of laptop blijven staan maar je ze kunt laten zien aan vrienden, familie en kennissen.

Wat moet je doen om kans te maken op een van deze fotoalbums? Beantwoord, voor 30 september as., deze vraag: Hoeveel foto’s kan je maximaal kwijt in een Magini fotoalbum?

Mail je antwoord, ovv. Magini, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com. (De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en lees voor het insturen even onderstaande spelregels.)

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com