You are here: Home » Beauty » Tweezerman Kersteditie

Tweezerman Kersteditie

geschreven door Constance

Speciaal voor deze winter komt het Amerikaanse merk Tweezerman met een bijzondere  editie; De Candy Cane Wonderland set.

De set is geïnspireerd op de rood-witte zuurstokjes die je met kerstmis in de boom hangt. Door de gaatjes in de verpakking kun je hem ook daadwerkelijk als een kerstbal in de boom hangen. De set bestaat uit een tien keer vergrotende spiegel en een rode mini Slant Tweezer. Het perfecte cadeau voor iedere beauty-girl! Leuk om cadeau te geven, maar natuurlijk ook een mooie eyecatcher in je eigen kerstboom. De Candy Cane Wonderland Tweezers zijn vanaf november verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com