You are here: Home » Shoppen » Shoppen.blogo.nl is op vakantie

Shoppen.blogo.nl is op vakantie

geschreven door Constance

De aankomende 12 dagen ben ik op vakantie! Ik ga heerlijk ontspannen aan het strand in de Algarve, maar eerst ben ik dit weekend aan het shoppen in Lissabon! Gisterenmiddag ben ik aangekomen in Lissabon en vandaag ga ik beginnen in het ‘oude’ centrum van Lissabon.

 

Het meest populaire winkelgebied in Lissabon is de wijk Baixa. Onder deze wijk valt onder andere Rua Augusta, waar je vooral dure namen als La Perla en Louis Vuitton vind. Parallel gelegen vind je Rua da Prata en Rua do Ouro. Onder deze wijk vallen tevens de pleinen Rossio, Praça da Figueira en Praça do Comércio. Je vind de modieuze boetiekjes en grote namen als Calvin Klein en Armani langs de Avenida da Liberdade, een lange met bomen ingesloten boulevard die helemaal van Rossio naar Praça do Marquês de Pombal loopt. Verder zijn er ook genoeg kleine boetiekjes met de meest uiteenlopende mode; van retro tot de laatste mode van bekende ontwerpers. Ook de grote internationale warenhuizen zijn hier goed vertegenwoordigd. Handgemaakte producten, zoals leren handtassen, schoenen, handschoenen en borduursels worden in de hele stad verkocht. Dus ik ga mijn creditcard eens lekker laten wapperen, hoop ik

Jullie hoeven natuurlijk geen nieuwtjes, trips en leuke adresjes te missen want mijn dagelijkse artikelen gaan gewoon door. En voor tips, reacties etc. kan je altijd mailen naar shoppen.blogo.nl@gmail.com

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com