You are here: Home » Accessoires » Ladygadgets is op vakantie

Gisteren ben ik, samen met Testman, vertrokken voor een heerlijke strandvakantie in de Algarve, maar eerst gaan we beginnen in Lissabon want natuurlijk moet er even geshopt worden en inspiratie opdoen voor shoppen.blogo.nl. En natuurlijk hoef je je dagelijkse portie met gadgets nieuws niet te missen want ook vanuit Portugal wordt er gewoon geschreven.

En wat neemt Ladygadgets nu allemaal zelf mee aan gadgets? Nu dat is een behoorlijke lijst: mijn laptop (voor het beantwoorden van mijn email en het schrijven van artikelen voor ladygadgets.blogo.nl en shoppen.blogo.nl, want dat gaat natuurlijk gewoon door, vakantie of niet), mijn nieuwe Samsung Galaxy Tab 10.1 (want ik ga als ik terug ben, over 10 dagen een uitgebreide review schrijven), een compacte digitale camera en HD-video recorder, mijn Smartphone en natuurlijk mijn eReader. (Testman gaat op pad met zijn Smartphone, iPad 1 en ook een eReader.) En dan natuurlijk de bijbehorende snoertjes, opladers en kleine speakers. Best wel veel, maar ja je bent een Lady GaGa Gadgets of niet 😉

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com